Upea ammatti-ilotulitusnäytös kruunaa tapahtuman kuin tapahtuman

Tulitemestarit Oy järjestää henkeäsalpaavan kauniita ilotulitusnäytöksiä yrityksille, kaupungeille ja kunnille sekä yksityishenkilöille.

Ammattilaisten avulla varmistat ilotulitusnäytöksen onnistumisen

Kaikki näytöksemme ovat ammattilaisten suunnittelemia ja toteuttamia pyroteknisiä elämyksiä. Kaksi peräkkäistä Ilotulituksen Suomen mestaruutta vuosina 2011 ja 2012 sekä huikea menestys myös ulkomailla kertovat hyvin henkilökuntamme ammattitaidosta.

Näyttäviä elämyksiä kaikenlaisiin tapahtumiin

Suunnittelemme jokaisen ilotulitusshow’n omaksi ainutlaatuiseksi elämyksesi budjetista riippumatta.

Yrityksille
Luomme säkenöiviä esityksiä taivaalle ja esiintymislavoille esimerkiksi yritysten vuosi-, kutsuvieras- ja tuotelanseeraustapahtumissa.

Kaupungeille ja kunnille
Elävöitämme myös kaupunkien ja kuntien juhlavuoden avajais- ja päätösjuhlia sekä tietysti perinteikkäitä uuden vuoden vastaanottoja.

Yksityisille
Järjestämme upeita pyroteknisiä elämyksiä myös pienempiin tapahtumiin kuten hääjuhliin tai syntymäpäiville. Voit hankkia meiltä joko pelkät ilotulitteet tai koko show’n ammuntoineen.

Suunnittelemme ja toteutamme ainoana yrityksenä Suomessa seuraavia näytöksiä

PYROFESTIVAALI®

Vieraillenne on luvassa pykälää suurempia pamauksia ja säkenöivää väriloistetta, kun taivaalle ammutaan järeimpiä ammatti- ja kuluttajatuotteita. Suunnittelemme kunkin PYROFESTIVAALI®-näytöksen haluamallenne alueelle sopivaksi, turvalliseksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi. Näytökseen voidaan liittää lisämausteeksi myös sopivaa musiikkia.

PYROMUSIKAALI®

Lippulaivanäytöksemme tarjoilee vieraillenne todellista ilotulitesinfoniaa. Näytökset yhdistävät musiikin ja uusimman pyrotekniikan ainutlaatuiseksi ilotulitusspektaakkeliksi. PYROMUSIKAALI®-näytöksissä käytetään pelkästään ammattitulitteita ja alan viimeisintä tekniikkaa.

>>Ota yhteyttä ja kerro toiveesi ilotulitusnäytöksen suhteen