Turvallisia ja laadukkaita ilotulitepalveluja
yli 
30 vuoden kokemuksella

Tulitemestarit Oy on vuonna 1997 Tuusulassa perustettu ilotulitteita ja pyroteknisiä välineitä kehittävä valmistuttaja, maahantuoja ja tukkuliike. Toteutamme myös ilotulitusnäytöksiä yrityksille, kaupungeille ja kunnille sekä yksityisille kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Tuusulassa, Oulussa ja Berliinissä.

Ilotulitusalan konkari ja edelläkävijä

Väellämme on yli 30 vuoden kokemus ilotulitteiden suunnittelusta ja valmistamisesta, mikä takaa korkealuokkaiset ja näyttävät ilotulitteet kaikenlaisten tapahtumien kohokohdaksi.

Aktiivinen osallistuminen tuotekehitykseen on tehnyt meistä idearikkaita ja alaa eteenpäin vieviä ammattilaisia.

Pomminvarmaa turvallisuutta

Laadunvalvontamme on aina korkeammalla tasolla kuin viranomaiset vaativat. Kaikki kuluttajatuotteemme ovat Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES) hyväksymiä sekä EN-standardin mukaisesti testattuja. Testaamme ilotulitteemme ennen käyttöönottoa puolueettomassa testilaboratoriossa ja omalla koeammunta-alueellamme varmistaaksemme niiden turvallisuuden.

Teemme myös tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa mm. useita kertoja vuodessa järjestettävissä ilotulitefoorumissa sekä osallistumalla aktiivisesti erilaisiin työryhmiin.